ابتدا شربت را آماده میکنیم
یک و نیم پیمانه شکر را با نصف پیمانه آب میذاریم بجوشه و قوام بیاد ، سپس یک چهارم پیمانه گلاب اضافه میکنیم ، از رو حرارت برداشته و دو ق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه میکنیم و میذاریم خنک بشه
٦تا تخم مرغ را با یک پیمانه شکر و یک ق مرباخوری پودرهل با دورتند همزن حسابی هم میزنیم تا کاملا پوک بشه ، سپس سه چهـارم پیمانه روغن مایع میریزیم ، تو این مرحله نصف پیمانه ماست و نصف پیمانه پودر نارگیل هم اضافه میکنیم ، دو و یک سوم پیمانه آرد را با دو ق چایخوری بکینگ پودر سه بار الک و کم کم به مواد اضافه و دورانی هم میزنیم ، مواد را تو قالب بیست در سی سانت ریخته و تو فردا ١٨٠ درجه به مدت ٤٥ دقیقه میذاریم ، بعد از پخت کیک را تو قالب برش میزنیم و شربت خنک را رو کیک داغ میریزیم ، بعد از خنک شدن با پودرنارگیل و پسته تزئین میکنیم.