سینه مرغ بزرگ 2 عدد . سیر رنده شده 1 قاشق مرباخوری . آب انار 1 لیوان . رب انار 4 قاشق
روغن کنجدنصف لیوان . گردو پودر شده 1 قاشق . فلفل دلمه ای کوچک خرد شده 1 عدد . آب نارنج 3 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد . نمک . فلفل سیاه . زردچوبه . کمی زعفران
طرز تهیه: سینه های مرغ را به اندازه ی فیله های جوجه خرد کنید. آنها را در یک کاسه بریزید و به همراه تمام مواد دیگر در ظرف مخلوط کنید. جوجه ها را به مدت 3 الی 6 ساعت در مواد بخوابانید.
پس از 6 ساعت می توانید یا آنها را به سیخ بکشید و کباب کنید و یا با استفاده از روغن، آنها را در تابه سرخ کنید. البته من خودم جوجه هارو به سیخ چوبی میکشم توی تابه سرخ میکنم بعد همه ی موادی رو که جوجه ها رو توش خوابونده بودمو توی یه ظرف دیکه میپزم تا روغن بندازه کنار جوجه خیلی خوشمزه میشه