سینه مرغ بزرگ 2 عدد  .  سیر رنده شده 1 قاشق مرباخوری  . آب انار 1 لیوان  .  رب انار 4 قاشق

روغن کنجدنصف لیوان  .  گردو پودر شده 1 قاشق   .  فلفل دلمه ای کوچک خرد شده 1 عدد  .  آب نارنج 3 قاشق غذاخوری

 پیاز کوچک خرد شده 1 عدد  .  نمک  .  فلفل سیاه  . زردچوبه  . کمی زعفران

 

طرز تهیه: سینه های مرغ را به اندازه ی فیله های جوجه خرد کنید. آنها را در یک کاسه بریزید و به همراه تمام مواد دیگر در ظرف مخلوط کنید. جوجه ها را به مدت 3 الی 6 ساعت در مواد بخوابانید.

 

پس از 6 ساعت می توانید یا آنها را به سیخ بکشید و کباب کنید و یا با استفاده از روغن، آنها را در تابه سرخ کنید.  البته من خودم جوجه هارو به سیخ چوبی میکشم توی تابه سرخ میکنم بعد همه ی موادی رو که جوجه ها رو توش خوابونده بودمو توی یه ظرف دیکه میپزم تا روغن بندازه کنار جوجه خیلی خوشمزه میشه